Logo Pic
ToyaHSW 2024. szeptember 30.

The Wonderful World Of Lionel Trains 1960

video_3.jpg

Megszokhattátok, hogy hétfőnként reklámokkal várlak benneteket az oldalon. Ezúttal azonban egy hosszabb filmet hoztam nektek, ami a Lionel vonatok csodálatos világába kalauzol el benneteket.
Az 1960-ban készült filmben persze központi szerepet játszanak a kisvasutak, de azért a bábfigurák is fontos szereplői a közel 25 perces filmnek.

Tartsatok velem ezúttal is és nosztalgiázzunk együtt!

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a tamas.laposa70@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

Vissza a címlapra
Retro játékmúzeum
Játékmúzeum, ahol retro játékok, régiségek várnak benneteket. Távirányítós autók, kvarcjátékok, autóskártyák, társasjátékok, matchboxok, lemezárugyáras játékok és egyéb ritkaságok várnak benneteket.
Legjobban pörgő posztok
A kreatív adózás ára
Borsi Gergely • 2 nap
Az Iron Maiden duplázik Budapesten
sunthatneversets • 6 nap
A Genoa elleni mérkőzés
Apuleius • 4 nap
Minden idők 20 legjobb háborús filmje
Baracus őrmester • 8 nap
Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2024/Vol39.
sunthatneversets • 4 nap
Cikkek a címlapról
Brutálisan őszinte abban, hogy nincs menekvés - A légy (1986)
Hú, jó régóta készülök arra, hogy egyszer csak eljön a pillanat, amikor végre írhatok erről a filmről. És hát keresve sem találhatnék neki jobb helyet, mint a halloween-i időszakot. Ugyanis, ha emlékszel, horror hónapot hirdettem a múlt pénteken, ami a következő tematika szerint épül majd fel: első…
Madeira körút 2024. november
Fedezd fel Madeira varázslatát – november 16-23. között! Képzeld el, ahogy az Atlanti-óceán közepén sétálsz, buja zöld hegyek között, a madarak dalát hallgatva! Madeira, az "örök tavasz szigete", idén novemberben téged is vár egy felejthetetlen élményre. Miért pont most? Mert ekkor a sziget igazán…
>