Logo Pic
venember83 2024. június 23.

Motta ragaszkodna Souléhoz, Milik elősegítheti Calafiori érkezését?

szczesny_wojciech_milikkel_meccs_utan.JPGGiovanni Albanese számos értesülése megosztott a Juventus vonatkozásában, s a megbízható újságíró szerint Thiago Motta szerint Federico Chiesa nélkülözhető, ám a mester igényt tartana Matías Soulé szolgálataira a megújuló Juventusnál. Jelenleg Cristiano Giuntoli nem tud garanciákat vállalni, de legalább 40 millió eurós ajánlatok híján az argentin futballista Torinóban maradhat. Viszont távozhat Arkadiusz Milik, akit a Bologna szeretne keretében tudni. A Juventus kihasználná a helyzetet, hogy tárgyalásba bocsátkozzon Riccardo Calafiori ügyében, mivel a Bologna konkrét érdeklődést mutat a lengyel csatár iránt.

Fabrizio Romano arról számolt be, hogy Douglas Luiz értékét a két klub 50 millió euróban határozta a csereügylet keretében, Enzo Barrenechea és Samuel Iling-Junior játékjogát pedig 22 millió euró értékben számítják be a felek, míg a Juventus 10%-os részesedést is kap a két játékos esetleges jövőbeli értékesítéséből. A brazil középpályás 2029 nyaráig érvényes szerződést fog aláírni, az orvosijára pedig a brazil válogatott bázisán fog sor kerülni jövő héten, és ugyanígy jövő héten ejtik meg a felek Samuel Iling-Junior és Enzo Barrenechea orvosiját is.

Nicolò Schira szerint a Juventus vezetősége bizakodó Wojciech Szczęsny átigazolása tekintetében, és a lengyel hálóőr nem szerepel Cristiano Giuntoli és Thiago Motta terveiben. A Juventus előrehaladott tárgyalásokat folytat az Al Nassr képviselőivel, akik már előkészítettek egy kétéves, évi 20 millió eurós bért garantáló szerződést a kapusnak.

Romeo Agresti megerősítette, hogy Khéphren Thuram valós célpontja a Juventusnak, előzetesen azonban a klub majd megpróbál játékosokat bevonni a középpályás átigazolásába, s ilyen opciót jelent Moise Kean, akivel a Juventus már nemigen számol. Amennyiben a Nice nem talál megfelelő játékost a Juventus ajánlatai között, a bianconero klub hivatalos ajánlatot fog előkészíteni. A megbízható újságíró arról is beszámolt, hogy az Aston Villát visszautasító Weston McKennie visszatérhet az MLS-be, miután az FC Cincinnati ajánlatot tett az ügyében, s a középpályás várhatóan el fogja hagyni a Juventus keretét.

Mirko Di Natale szerint Khéphren Thuram átigazolása legfeljebb 20 millió euróba kerülhet a Juventusnak, bónuszokkal együtt. Közben a Juventus szeretné megtartani fiatal védőtehetségét, Dean Huijsent, de megfontolja a 30 millió eurót elérő ajánlokat. A Girona nem opció a játékos számára, akivel kapcsolatban az Atalanta érdeklődött pár hete, de azóta nem történtek konkrét lépések. Nem zárható ki, hogy jövő héten újabb fejlemények leszneka  védő ügyében.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
A mercato csütörtöki hírei
Apuleius • 2 nap
Nagy magyaros vajkrém teszt
Linda Morvai • 8 nap
Koopmeiners is érkezhet, de a Bologna elzárkózik a tárgyalástól
venember83 • 4 nap
Ismét Thuram érkezéséről pletykálnak
venember83 • 8 nap
Sztárolják az új budapesti vendéglátóhelyet, de mi nagyot csalódtunk benne
Ínyenc Fenevad • 4 nap
Cikkek a címlapról
Fiji, a kannibálok földje 3.
A következő napon egy újabb szigetre látogattunk el, a Likura Island-re. Ez a fő sziget másik oldalán található, így először egy hosszabb buszos út során kis ízelítőt kaptunk a vidéki Fiji-ből is. Végül megérkeztünk a kikötőbe, amely a sziget egy beljebbi pontján található. Innen egy kis hajóra…
A Diamond Head gitárosával játszott a Metallica
Vajon a Metallicának is vannak még álmai? Biztosan és lehet, hogy az egyik pont most vált valóra. Mondjuk nem először. Nem újdonság, hogy a Diamond Head klasszikusát az Am I Evil című nótát játssza a zenekar egy-egy koncerten. Oslo-ban játszott a minap a zenekar, amikor nem kisebb név csatlakozott…
>